Meydandere Şehit Selahattin Eşin İlkokulu
MEYDANDERE KÖYÜ MEYDANDERE KÜME EVLERİ NO: 36 MERKEZ / SİİRT

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünce sistemine gönülden bağlı,çağdaş yönetim felsefesine inanmış öğrenci yetiştiren ve kaliteden ödün vermeyen,kendi değerlerinden kopmadan dünyayla kucaklaşmayı başarabilen,bilim ve kendi gücüne inanan ,insan haklarına saygılı ,demokratik.çağdaş bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi kendi yaş grubu içerisinde Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrenci ahlakını ve gelişmelere uygun,kendine yetebilen, topluma yararlı, ulusal ve evrensel düzeyde çağın gereklerine uygun bir donanıma sahip; yeniliklere açık, bilimsel ve akılcı düşünebilen, çağdaş bireyler yetiştiren bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Öğretim Şekli :tam gün

tam gün

07:30 -

30-40 dk

Siirt merkezine 26 km uzaklıktadır.